Therapie/counseling

john-miller-boat-moored-near-beach-caribbean-sea-west-indies5985286_f496colorsbeach

U komt voor het eerst naar een counseling/therapie sessie. Een hele (enge) stap voor sommigen, voor anderen een verlichting van een stressvolle periode. Hoe dan ook is het een belangrijke beslissing in uw leven, daarom willen wij ervoor zorgen dat het zo goed mogelijk verloopt, vandaar deze webpage.

Hoe meld ik me aan?

Hetzij u doorverwezen bent door uw huisarts, school van uw kind of dat u op eigen initiatief komt, kunt u het beste als eerste naar ons bellen of contact met ons opnmen via onderstaand formulier om een eerste afspraak te maken. We zullen uw gegevens noteren en een afspraak met u maken voor een intake, of eerste gesprek.

Hoe werkt het?

Tijdens een eerste intake gesprek wordt samen met de psycholoog een inventarisatie van uw vraagstuk gemaakt. Besproken wordt hoe het verdere verloop van de hulpverlening eruit zal zien. Dit kan advisering, onderzoek of therapie inhouden. Het aantal gesprekken hangt af van de aard en de ernst van de problematiek of ander vraagstuk. Dit kan zeer kort zijn als het om een beperkt advies gaat of wat langer bij zwaardere problemen.

couinseling Wat is jullie aanbod?

Onze hulpverleningsmogelijkheden zijn zeer uitgebreid; van coachende gesprekken, therapeutische behandelingen tot uitgebreid onderzoek en trainingen voor zeer uiteenlopende problematiek. Daarbij werken we met kinderen, volwassenen en ouderen in individuele, gezins, relatie- of groepssettingen.

Als onderdeel van de behandelingen bieden we tevens de mogelijkheid om met behulp van EMDR te werken. EMDR is een techniek dat gebruikt maakt van bilaterale stimulatie om traumatische ervaringen op een vrij snelle manier te verwerken en te behandelen.  EMDR wordt door EMDRIA-erkende therapeuten gegeven. Voor meer informatie hierover, verwijzen we u naar de brochure.

emdria

Therapieen worden in het Papiamentu, Nederlands, Engels, Spaans of Frans gegeven. 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s